söndag 22 november 2009

Huset....

Nu har vi fått nycklarna till vårt underbara nya hem. Igår var det strålande fint väder, så vi tog Björn i bilen, körde till Konditori Grand och köpte frukostbullar, stannade till på Netto för att köpa in resten av frukosten och körde sedan raka vägen ut till huset, numera döpt till "Kronken". Vi käkade frukost i vår underbara trappa (eftersom vi fortfarande inte har något bord) och sedan mätte vi rummen, funderade på möblering och testade den fantastiska akustiken med vars en innerlig sånginsats...
Sedan gick vi en runda på landsbygden, sa hej till grannarna och hittade en fantastisk arbetsbänk i en liten, undangömd verkstad (som vi tidigare inte sett) innan vi begav oss till Värpinge igen. Konstigt att inte bo hemma i Kronken...men vi får väl stå ut i två veckor!

Kram

5 kommentarer:

Malin Jörgensen sa...

Åh, så underbart det låter!

Kristina sa...

Grattis! Ser fram emot att se (och sova) i underverket. :)

Unknown sa...

När jag körde till jobbet imorse upptäckte jag stjänan i fönstret på ovanvåningen. Mysigt!
Lite trist är det att du nu ska flytta dit jag har kört nästan varje dag i 2,5 år och så ska jag inte den vägen mer efter nyår... Kunde ju varit mysigt att titta in en sväng ibland. För sådant är vi ju så bra på nu =)

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Familjen Wiman: sa...

GRATTIS till huset!! Så kul att ni hittat ert drömhus nu. När ni kommit till ro så vill gärna denna nyfikna själ komma o titta. :o)

Många kramar Maria, Magnus & Emilia