måndag 4 januari 2010

Nyår


Vi tog en rejäl sovmorgon på nyårsafton och sedan var det upp och börja med maten. Alex fixade och donade i köket och jag i resten av huset. Vid två var vi faktiskt påklädda och färdiga och väntade på våra gäster som skulle trilla in. Vid 14.30 dök de flesta upp och efter lite mingel i köket tog vi en promenad i det fina, men kalla vädret.
Väl hemma igen väntade våra sista gäster och för att värma oss blev det Alex hemmagjorda tomatsoppa och en kopp kaffe på eftermiddagen.

Efter att tjejerna bytt om och fixat till sig blev det dax för snittar och fördrink. Huvudrätten stod Alex för och lagom vid 23-tiden intog vi efterrätten, en vaniljmousse med hallon och champagne topping, innan vi gick upp på balkongen för att titta på raketer!

En överlag mycket lyckad nyårskväll, där våra gäster tog sig tillbaka till stan på följande sätt: Med bil, med cykel och gående. Ingen taxi gick att frambringa så Linda och Danne sov över i gästhuset.

på nyårsdagen blev det frukost med våra övernattande gäster och undanplockning innan vi kunde slänga oss i vars en soffhörna och slappa!

Kram

Inga kommentarer: