söndag 4 maj 2008

Vackra helg

Vi har hållit helg för andra gången den här veckan och gårdagen avslutades med en hel del alkohol och riktigt trevligt sällskap. Tobba var och hälsade på från London och hans gode vän Sebbe och Sebbes flickvän Izabell kom cyklandes från Hjärup för att säga hej. Det slutade med att de stannade i 6,5 h och att vi missade både en planerad förfest och planerad utgång. Så kan det gå :D
Trevligt var det i allafall och vi täckte in allt från babyolja till djurplågeri och snowboardåkning i våra diskussioner. Ja, och så ishockeyn såklart!

Idag blev det trots allt en ganska tidig förmiddag eftersom Alex skulle iväg och repa. Tobba var INTE så glad över att bli väckt vid halv tio tiden, men han hade lite städning att sköta så han fick snällt stiga upp. Det har varit strålande väder idag, och jag var faktiskt ute med Björne i bara kortärmad top shorts och flipflops. I eftermiddags började dock mörka moln rulla in ifrån öster och jag tog med min nya fina regnkappa till frisbeegolf och grillning hemma hos Mona och Håkan, men vi klarade oss och nu har molnen helt skingrats igen!
Sköna vår!

Kram

Inga kommentarer: