måndag 11 februari 2008

Söndagskonsert!

Det är inte riktigt så kyrkligt som det låter, det bara råkade vara så att när Alter Bridge spelar i Köpenhamn så passar de på att göra det en söndag. Alex , Håkan och Per var i allafall laddade inför kvällen och jag såg fram emot riktigt bra musik!

Vi stack över till Danmark vid fyratiden i går eftermiddag och hittade en trevlig liten restaurang bara ett par kvarter från Amager Bio, efter att ha strosat runt en stund. Det blev hamburgare för killarna och pasta för mig! Fantastiskt god mat och en trevlig atmosför trots att det bara fick plats max trettio pers i lokalen. De hade även billiga shots och killarna tryckte i sig vars 10!!!!!!! Uppenbarligen var de inte direkt starka, och det var ju inte så mycket i vart glas, men 10!!!!!!!

Sen drog vi vidare till Amager Bio och "pinkade in vårt revir" (killarnas uttryck) på balkongen. Vi hade riktigt bra platser och det var ett relativt bra förband som heter Enjoy Destroy, men höjdpunkten var helt klart Alter Bridge! Det var verkligen en grymt bra konsert, trots att sångaren var lite hes. Dessutom är det extra kul när man kan låtarna! Jag var utsedd till kvällens fotograf som ni ser och jag älskar verkligen att fotografera konserter!

Det blev en riktigt lyckad kväll!

Kram

Inga kommentarer: