söndag 6 januari 2008

Trettondagsaftonmiddagen som försvann

Gud vilket väder det var igår! Allt medan folk kanade fram med ett stadigt grepp om husvägen och bilarna täcktes med ett lager av frusna droppar tynade sakta våra planer bort. Det var meningen vi skulle ha månadsträff med flickorna och vi hade planerat det länge. Tapasbuffé var lika efterlängtad som sällskapet och snacket! Men så kom blixthalkan och idén om att köra till Trelleborg var inte längre aktuell. Det fanns dessutom inga alternativa sätt att ta sig dit så vi fick, helt brutalt, ställa in middagen, sällskapet och snacket. EXTREMT tråkigt, men man vill ju inte riskera liv och lem....
Vi, som trots allt, bor i samma stad beslöt oss för att trotsa vädergudarna och vandrade, helt enkelt från vars en utkant av stan, in till Karin och Tina tog sig faktiskt också, sakta men säkert, från Malmö. Vi fick med andra ord äta tapas ändå, snacka lite skit och hänga... tills dess att landskapet utanför Karin och Henriks sovrumsfönster var alldeles vitt!

Idag blev det sovmorgon på grund av den sena timmen igår och lite pluggande har jag faktiskt också hunnit med... vi har dock inte haft något varmvatten idag för ett rör har uppenbarligen gått isönder, och det är inte heller säkert att vi har det imorgonbitti när sambon ska till jobbet och jag ska till skolan.... äh vad f-n, jag får väl ha mössa, eller något!
Kram

Inga kommentarer: