lördag 8 mars 2008

Solen värmer sååå skönt!

Har varit relativt produktiv idag, faktiskt. Klockan 11 var Katarina här och fick sitt hår klippt. Nästa helg ska jag göra en håruppsättning på henne och vi diskuterade lite alternativ. Efter det blev det en riktig långpromenad med Björne! Vi lekte i rasthagen med Tyson och Bella och Björne lyckades smita genom staketet när en söt softwheated terriertik gick förbi... den lille trixaren....

Jag har ju faktiskt inte berättat att han lyckades bita av sin lina ( en lång en) som han stod bunden i, i butiken, inte bara en gång utan tre gånger! Först lina, sen lina igen (efter ungefär 2 sekunder) och sedan sitt läderkoppel!!!! Kompostgallret kom snabbt upp efter det, men det har han också lyckats klura sig ut från... han är rätt smart ändå ;-)

Vidare på lördagens aktiviteter:
Efter det tog jag mig an veckans hög med kläder, som av någon anledning alltid tar mindre tid än vad man tror. Och ändå skjuter man upp det tills det verkligen blir en hög!
Sen blev det en tur till Malmö för att hjälpa Tina med lägenheten lite grann och sedan bar det av hem, med Mona, Tina och Håkan i följe till årets första grillkväll!!!! Nice!

Kram och God Natt

Inga kommentarer: