söndag 2 mars 2008

Mars är kommen

Nu börjar våren närma sig på riktigt och för alla er som inte vet så går det ovanligt snabbt på den punkten här nere i Skåne. Mars 2008 har redan bjudit på stora omvälvande händelser! Kristina har som sagt flyttat, som hon själv skriver... en ny era har börjat. Linda har tagit examen och söker en fantasktisk doktorandtjänst, så vi håller tummarna. Tina har återvänt till Skåne sedan ett antal år som Stockholmare! Vi har saknat dig!!!! Och Alex har friat!...............................................................nä, jag bara skojade! Ha Ha!!!

Igår på Lindas examensfest hade jag otroligt kul! Det var en perfekt blandning av folk och det är alltid lika roligt att träffa folk vars ansikte man inte ser var dag. Alla midsommarfirare var där (för alla er som inte vet har jag firat midsommar ett par år i Hofterup i Lindas stuga och med alla hennes vänner) och speciellt roligt var det att träffa Mia som jag träffar SÅ sällan!
En helt perfekt kväll som tyvärr resulterade i en lite smärre huvudvärk i dag på förmiddagen, men huvudvärken gick över skrattet från nattens galna, hesa schlagersjungande och dansande lär stanna desto längre!

Förresten: Tack Anne och Jessica för uppmuntran om att bli riktig "modeguru". En dag kanske det blir så! Kristina vi har jobb på gång!

Kram

1 kommentar:

Kristina sa...

Jasså du! Spännande.