lördag 22 mars 2008

Stugkaos och brusande hav


Har anlänt till föräldrarna och har givetvis redan varit i stugan och tagit i med hårdhandskarna. Det är riktigt roligt, men herregud, vilket j-a FUSKBYGGE haha!!!!!!

Det är ganska mycket som måste fixas, men vi tar det ett steg i taget. Vad som, å andra sidan, var riktigt skrämmande idag var det extremt höga vatenståndet! All sand (ett antal hundra ton) som blivit ditlagt har försvunnit ut i havet och vågerna är uppe och naggar på kanten.

Vid första anblicken såg det riktigt läskigt ut när vågorna utan problem slog över stenhövderna och det var inte direkt trevligare att få bekräftat från kommunen att vattennivån låg 53 cm +.

Det blir stenläggning inom kort, utan snack.


Men nu försöker vi ju även kombinera vårt renoverande med påskfirande och idag är åtminstone halva familjen närvarande. Vädret bjuder ju intedirekt på några vårkänningar, men stora mjuka snöflingor kan man överleva, blåsten däremot kunde vi varit utan.

Den har dessutom sett till att vi är utan digitalteve ikväll... riktigt umgänge med familjen står alltså på agendan idag... ja, eller en film!


Kram och Glad påsk!!!!!!

Inga kommentarer: